Parets viurà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats

Estarà situada al polígon industrial Llevant de Parets, al voltant del restaurant Llevantpark, i l'espai del Bosc de Taules. La fira començarà dissabte, 17 de juny a les 10 h. Durant tot el matí hi haurà Inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, circuit inflable amb karts de pedals i exhibició de camions teledirigits. També es podrà veure una exposició de vehicles i actuacions de cotxe drifting.

Pel que fa als camions decorats, hi haurà una exposició que es podrà veure durant tot el dia i, a les 10.30 h, faran una desfilada pels carrers del poble per mostrar les creacions artístiques. La desfilada es repetirà a les 20 h.

En el marc de la fira es faran jocs per als camioners, concurs de pols, estirar corda, concurs de tubs d'escapament amb mesurador de sorolls i un homenatge pòstum a Flora Biosca, aerògrafa reconeguda en el camp d'aerografies de camions. A la nit, de 22 a 3 h, la festa continuarà amb l'actuació de Dj Anacleto.
Diumenge 18 de juny la fira acollirà l'exposició de vehicles al carrer Tenes i Molí de Vent; una exhibició de cotxes 4x4, en el circuit 4x4 Pura vida; l'exhibició de castells amb els Manyacs de Parets i l'entrega obsequis als participants de la fira.

Edicions locals