La Fundació Sanitària Mollet anuncia l'obertura de l'Hospital de Dia Mèdic tot el dia

Forma part de les accions del Pla Estratègic 2017-2020 i inclou altres accions com la posada en marxa de la consulta pediàtrica especialitzada.

La Fundació Sanitària Mollet va presentar aquest dimarts el seu pla estratègic pels pròxims tres anys. El Pla Estratègic de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) per al període 2017-2020, està estructurat en 4 grans línies estratègiques, i segons es va voler destacar és un pla que mira cap a les persones, amb un especial enfocament social, i que té com a objectiu treballar per tal que les persones i els professionals identifiquin la institució com una entitat socialment responsable i coherent amb els seus valors: honesta, propera, professional i innovadora.
El director general de l'FSM, el Dr. Jaume Duran, juntament amb la directora assistencial, la Dra. Xènia Acebes, i la directora infermera, Mireia Vicente, varen presentar el Pla que està estructurat en 4 grans eixos estratègics: Centrat en la ciutadania i en la comunitat, comptant amb el talent professional, cercant l'excel·lència en serveis i amb garantia de sostenibilitat.

25 OBJECTIUS
Aquests quatre eixos estratègics despleguen 25 objectius que es concreten en un centenar d'accions concretes. Per exemple, durant els primers mesos està previst dur-ne a terme algunes com treballar per a la programació directa des de l'atenció primària, apropar la rehabilitació a l'espai sociosanitari, l'obertura de l'Hospital de Dia Mèdic tot el dia (El que servirà per descongestionar urgències) o la posada en marxa el segon semestre de la consulta pediàtrica especialitzada.
El Dr. Duran va explicar que els principals reptes que afronta la FSM en els anys vinents és l'envelliment de la població i la necessitat de retenir talent professional.

Edicions locals