El Grup Freudenberg, amb seu a Parets del Vallès, supera els 300 milions de facturació

L'empresa supera per primera vegada la xifra de 1.000 empleats a Espanya, i els 48.000 a escala mundial

El Grup Freudenberg, propietari de la marca Vileda, ha tancat l'exercici 2016 a Espanya amb una facturació que supera els 300 milions d'euros, i un resultat operatiu de 26 milions. Les filials espanyoles de la multinacional alemanya van incrementar les seves vendes un 24%, gràcies a l'adquisició del 50% del capital restant de la companyia Vibracoustic, proveïdora d'una de les més innovadores tecnologies per controlar les vibracions i millorar la seguretat en els vehicles.

Globalment, la taxa d'inversió del Grup Freudenberg va augmentar fins al 5,2%, adquirint el 75% del capital de Japan Vilene Company, el 50% restant de Vibracoustic GmbH, i el 100% de Gimi S.p.A.

El Conseller Delegat de l'empresa, Jaume Cané, destaca que invertir amb fermesa és una "aposta del nostre grup per la innovació i la diversificació que segueix donant bons resultats".

La multinacional alemanya va tornar a aconseguir un augment de facturació per setè any consecutiu: 8.590,1 milions d'euros, amb un increment del 13,5% respecte a l'exercici anterior (que va ser de 7.571,6 milions d'euros).

Edicions locals