Mollet és Fira tanca l'edició d'enguany amb una alta participació

Després que fa dues setmanes els carrers del centre de la ciutat van ser l'escenari per a la primera part d'una nova edició de Mollet és Fira. En aquella ocasió les temàtiques varen ser el motor i l'alimentació i restauració.
 
Quinze dies després, el Parc de les Pruneres i la rambla Fiveller han acollit novament el certamen firal dedicat a la Qualitat de Vida i al Comerç. La fira ha comptat amb 160 establiments de tota mena que han donat a conèixer els seus productes i/o serveis als molletans i molletanes.
 
Una de les activitats principals que caracteritza la fira són els sortejos que es realitzen. Per una banda es realitza el "Gran Sorteig" que reparteix 6.000 euros en compres a la ciutat. A més a més en l'edició d'enguany s'ha incorporat un nou premi anomenat "Sorteig Cuida't" que ha repartit 750 euros per a tractaments de bellesa i benestar personal.
 
A banda dels premis, tots aquells qui s'han apropat a la fira han pogut gaudir del bon temps i del conjunt d'activitats que s'han preparat per part dels comerciants destinats a tots els públics, com per exemple: Concurs de dibuix, concurs de jeroglífics, demostració de maquillatge i perruqueria, creació de mandales, activitats en anglès i francès, taller de ràdio, taller de massatge o jocs de realitat virtual, entre d'altres.
 
ACCEDEIX A LA GALERIA D’IMATGES DE L’ESDEVENIMENT

Edicions locals