L'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, destaca les accions socials en els dos primers anys de mandat

El 24 de maig va fer dos anys des que es van celebrar les darreres eleccions municipals, el que vol dir que s'ha arribat a la meitat de la legislatura.

Sergi Mingote, Alcalde de Parets, valora de manera molt positiva aquesta legislatura, la segona en la qual fa d'alcalde, i destaca la posada en marxa de les regidories de barri, una proposta en què els veïns tenen un regidor de referència per fer-li consultes o queixes. Un dels altres punts forts d'aquests dos anys ha estat el compliment del Pla d'Acció Municipal, el PAM, la principal agenda del govern on es troben totes les accions a realitzar i que, a hores d'ara, té un acompliment de més del 90% del previst per a aquests dos anys. Aquest tercer any que tot just comença estarà marcat pel desenvolupament del parc Sot d'en Barriques.

Mingote es mostra content per la feina feta, i també de tenir dos anys més per treballar, un temps que l'Alcalde preveu com "dos anys molt intensos i crec que encara podem millorar el nostre municipi, estant al carrer i escoltant els veïns i veïnes".

Dels dos anys que portem des de les darreres eleccions municipals, Sergi Mingote "destacaria les accions socials que no es tradueixen en pedra. El projecte amb el que em quedaria de tots aquests anys no és cap obra, és haver baixat dels 1000 aturats a Parets".

En les darreres eleccions, a Parets, va guanyar el PSC, amb Sergi Mingote al capdavant de la formació i actual alcalde. Les grans sorpreses van ser la forta entrada del principal grup a l'oposició, Sumem Parets, amb Casandra Garcia, i l'entrada com a tercera força d'Ara Parets ERC, liderat per Jordi Seguer. Els grups Nova Opció Per Parets i CiU, actual PDeCAT, van patir una forta baixada amb tan sols un regidor al consistori, van desaparèixer del mapa polític paretà el Partit Popular i ICV-EUiA. Per primera vegada, el partit Ciutadans va aconseguir un regidor.
En l'actualitat l'Ajuntament de Parets es troba governat per 8 regidors del PSC i un del PDeCAT.

Edicions locals