Així ha estat la temporada 2016-17 per al CF Mollet

El CF Mollet ha finalitzat la temporada 2016-17. Una temporada que ha portat bons resultats al conjunt molletà, que s'ha aconseguit mantenir en la primera divisió catalana tot i haver patit algun ensurt. A continuació volem mostrar amb dades com ha estat aquesta temporada per al CF Mollet UE.
 
En total els dels Germans Gonzalvo han jugat 34jornades. La primera d'elles va ser el 4 de setembre de 2016 contra la UD San Juan At. Montcada que va deixar un marcador d'1-1 gols. L'últim partit va ser diumenge passat contra el CD Masnou, en aquella ocasió els molletans perdien per 2-3 gols.

jornades_CFMOLLETUE
 
D'acord amb les dades facilitades per la Federació Catalana de Futbol (FCF), dels 34 partits disputats, 12 d'ells han comportat la victòria per al CF Mollet, 13 empats i 9 derrotes.
 
Un segon punt a destacar són els gols. En total l'equip ha marcat 53 gols: 46 dels quals han estat gols convencionals, 5 en pròpia porteria i 2 han estat penals.

gols_CFMOLLETUE
 
En relació amb els gols tenim els 3 màxims golejadors de l'equip. Marc Masip ha estat el jugador que més gols ha marcat, un total de 16 gols. De fet Masip, ha estat el 3r jugador del grup 1 de primera catalana que més gols ha marcat (en primera posició es troba Sergi Arranz, jugador de la U. AT. HORTA amb 24 gols). Per la seva banda Oscar Casado n'ha marcat 9 i Alejandro Montejo 5, ells dos se situen en 2a i 3a posició de màxims golejadors del club molletà.

GOLEJADORS_CFMOLLETUE
 
En rreferència a les sancions que ha rebut l'equip en tota la temporada trobem els següents resultats. 109 sancions en total, de les quals, 100 han estat targetes grogues, 3 dobles sancions i 6 targetes vermelles.

SANCIONS_CFMOLLETUE
 
Finalment, pel que fa a la classificació del grup 1 de primera catalana el CF Mollet UE està situat en 7a posició -d'un total de 18 equips- amb 49 punts. Per sobre seu, en sisena posició es troba el CF Lloret amb 50 punts i per sota, en 8a posició, tenim el Vic UE Club amb 46 punts.

classificacio_CFMOLLETUE

Edicions locals