Stahl inverteix 5 milions d'euros en un nou Centre d'Excel·lència a Parets del Vallès

Stahl aposta per la recerca de la divisió de pell i tèxtil en un centre enfocat a oferir recobriments d'altes prestacions

L'empresa química Stahl ha inaugurat el seu nou Centre d'Excel·lència a Parets del Vallès. Stahl aposta per la recerca de la divisió de pell i tèxtil en un centre enfocat a oferir recobriments d'altes prestacions, acabats pel cuir, així com diferents tecnologies en l'àrea dels polímers. En el nou espai, els experts podran treballar al costat dels seus col·laboradors per compartir coneixement i donar a conèixer les últimes solucions, innovacions i tecnologia de cara al futur, com assegurava el director de Stahl, Vasco da Silva, Local Manager d'Espanya.

L'empresa ha invertit cinc milions d'euros en aquest projecte, que inclou un nou edifici i la renovació de tots els laboratoris de recerca que hi havia fina ara a Parets. A la planta que Stahl té a Parets hi treballen actualment 200 persones. A més de la recerca, l'empresa també aplica a la planta les tecnologies que es desenvolupen al centre d'excel·lència.

L'ampliació de les tasques que té assignades la planta de Parets comporta una necessitat de potenciar els estudiants universitaris per incorporar a la seva plantilla perfils adequats a la nova realitat de l'empresa, relacionats amb enginyeries tèxtil i química.

Edicions locals