ALDI obrirà un nou supermercat a Mollet el 21 de juny

És el primer supermercat d'aquesta cadena a la ciutat i generarà 14 nous llocs de treball.

La cadena de supermercats ALDI inaugurarà el seu primer supermercat a Mollet, el pròxim 21 de juny. La nova botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 85 places d'aparcament, i estarà ubicada a la Ronda Farinera, 9-11, i obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de 9:15 a 21:15 h.
Aquest nou establiment s'emmarca dins del pla d'expansió d'ALDI a Catalunya, que ja compta amb 56 establiments dels més de 260 que la cadena té repartits per tot Espanya. La nova botiga generarà 14 nous llocs de treball.
El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d'una degustació de productes ALDI i de cuina en directe, a més de promocions i obsequis.
En el nou establiment de Mollet d'ALDI els clients podran trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus que permetrà que molta més gent pugui accedir a productes d'alta qualitat als millors preus.

Edicions locals