El CF Mollet presenta el nou entrenador del primer equip

Àxel Vizuete (Sant Boi de Llobregat, 1983) va ser presentat ahir com a nou entrenador del Primer Equip 2017-18. El tècnic arriba a Mollet després d'entrenar a La Jonquera a la Tercera Divisió.
 
Al curs 2015-16 va assolir l'ascens des del grup 1 de la Primera Catalana superant al Santboià a la promoció, aconseguint una fita històrica pels jonquerencs després d'arribar al club gironí aquella mateixa temporada. Ara arriba a la banqueta del Germans Gonzalvo amb il·lusió i ganes de fer les coses bé. "Quan em va trucar el club, no vaig dubtar. És un projecte ambiciós, que m'atrau. Tinc moltes ganes de començar a treballar", destaca Vizuete.
 
Club i tècnic ja treballen en la confecció d'una plantilla competitiva de cara al curs vinent. "La idea és mantenir una base important dels jugadors de l'any passat i, a partir d'aquí, encertar amb els nous fitxatges. Jugadors que vinguin amb ganes d'estar en un equip competitiu, preparat per guanyar. Per mi és clau tenir un vestidor unit, que no es posi límits i que treballi per ser un bloc sòlid que competeixi a tot arreu", afirma el nou entrenador.
 
El Primer Equip va tancar el curs 2016-2017 en setena posició amb 49 punts, continuant així una temporada més competint al grup 1 de la Primera Catalana. "Serà, un altre cop, un grup molt fort. Tindrà equips molt poderosos. La nostra filosofia, però, serà molt clara, anar dia a dia, partit a partit", afirma Àxel Vizuete.

Aquesta noticia ha estat extreta del web oficial del CF Mollet UE.

Edicions locals