Can Prat, un bufet lliure realment gran

Polígon Can Prat . Tel. 93 593 56 02

Hi ha molts bufets lliures que es publiciten com un "gran bufet", però pocs que realment ho són. El Restaurant Can Prat és dels pocs que ho poden afirmar amb propietat. El conegut restaurant del polígon Can Prat ofereix als seus clients la possibilitat de triar entre més de 80 plats entre primers, segons i postres. "És una oferta de cuina casolana, catalana i mediterrània", ens explica Paco Carrasco. L'oferta només de postres és per fer les delícies dels més exigents: més de 25 especialitats per triar.
El bufet inclou també un show cooking on es preparen diverses carns i peixos davant del client i al moment perquè puguin ser consumides en les més òptimes condicions.
El bufet lliure de Can Prat inclou totes les begudes que es vulguin consumir (refrescos, cerveses, vins i caves) i també el cafè o el tallat.
Can Prat, que ofereix també menús i sales per grups, ofereix el seu bufet al migdia de dilluns a diumenge i també als vespres dels divendres i dissabtes. El preu del bufet els dies de cada dia és de 12,95 euros per persona i el cap de setmana de 19,95 euros. El bufet lliure del divendres i del dissabte nit té un cost de 22,95 euros per que inclou ball.

Edicions locals