Un comerç de Parets converteix les bosses de plàstic en ajuda social

Els diners que es cobren per les bosses es dipositen en una guardiola

Carlos Ferreras és el propietari dels estancs Roura de Parets del Vallès i ha impulsat una iniciativa solidària com a conseqüència de les queixes d'alguns clients per haver de pagar per les bosses de plàstic, una normativa imposada per la Llei 5/2017, de 28 de març, que obliga als comerços i botigues d'arreu a cobrar 3 cèntims cada cop que es dispensa una bossa de plàstic.

El propietari de l'estanc va decidir posar una guardiola on van a parar aquests 3 cèntims i que donarà a Serveis Socials de l'Ajuntament per a l'ajuda de menjadors socials gestionats pel consistori paretà.

Carlos Ferreras, preguntat per aquesta iniciativa, explica que "són uns diners que a nosaltres ens obliguen a cobrar i pensem que una bona manera d'invertir-los és ajudar a les persones de Parets que ho necessiten. Espero que a altres botigues del poble els agradi i vulguin seguir l'exemple. Ja ho tenia al cap fer-ho, vaig parlar amb l'Ajuntament i em van dir que no hi havia problema. M'obliguen a cobrar la bossa, i la cobro, però després amb els meus diners puc fer el que vulgui".

Edicions locals