Miguel Luque i Sergi Mingote, i els joves de APINDEP, expliquen la travessia solidària de l'Estret

Luque i Mingote van invertir 4 hores i 57 minuts per nedar una distància final de 17,2 quilòmetres

MiguelLuque, Sergi Mingote i els joves de APINDEP que els van acompanyar durant el repte solidari, han estat rebuts per la resta de joves de la cooperativa vallesana. Davant els mitjans de comunicació han explicat l'experiència viscuda i què suposa culminar amb èxit aquesta iniciativa: donar visibilitat a la tasca de APINDEP, entitat que treballa per la integració de persones amb discapacitats.


Luque i Mingote van invertir 4 hores i 57 minuts per nedar una distància final de 17,2 quilòmetres, fins a Punta Almansa, en territori marroquí.
Cola Cao s'ha sumat com a patrocinador únic a aquest projecte solidari, ja que la gesta comparteix al 100% l'esperit de la marca: ressaltar valors com el compromís i la integració a través de l'esport.


Luque, visiblement emocionat i acompanyat pel seu entrenador, Joan Serra, i pel seleccionador de l'equip espanyol de natació paralímpica, Lauren Gil, ha volgut donar les gràcies "a tots els que d'una manera o l'altra han fet realitat una de les il·lusions més grans de la meva trajectòria humana i esportiva. Ha estat una experiència única i plena de moments inoblidables. Agraeixo un cop més a Cola Cao la seva col·laboració i compartir els valors que volíem afavorir amb aquesta iniciativa".


Per la seva banda, Mingote ha fet entrega a Mercè Llauradó, presidenta d'APINDEP, dels barrets de natació solidaris que poden comprar-se a partir de 5 euros a la cooperativa i en altres punts de venda que decidirà la mateixa entitat. "Esperem que ens ajudeu a vendre molts capells per a col·laborar amb una entitat tan especial i tan increïble com APINDEP" ha afirmat Mingote.


Anna Morejón, Coordinadora de comunicació de IdiliaFoods- companyia d'alimentació que engloba la marca Cola Cao, ha volgut agrair "als esportistes, a APINDEP, a tots els que han col·ylaborat perquè aquest bonic repte solidari sigui possible. Per Cola Cao ha estat molt bonic participar en aquest repte esportiu i solidari, els valors de superació, integració i esforç són al cor de la marca".

Edicions locals