25 anys de catifes de flors a Mollet

El Casal Cultural incorpora "l'ou com balla" que es podrà veure a la rambla

Diumenge 11 de juny el Casal cultural de Mollet tornarà a omplir la Rambla de catifes de flors. Cada entitat de Mollet farà la seva composició floral. Enguany se celebren els 25 anys d'aquesta mostra de catifes de flors motiu pel qual s'ha volgut enriquir amb la incorporació de la tradició de "l'ou com balla". A la Rambla es dibuixaran 14 catifes – cadascuna d'un 2,5 metres- i en el centre de totes elles s'instal·larà una font on es podrà veure l'ou com balla, una tradició ancestral que es remunta al segle XV.
Les catifes es podran veure de les 7 h i fins a les 20 h. A les 20 h les colles del Ball de Gitanes de Mollet desfaran les catifes ballant al so del Toc d'inici. Aquesta mostra es fa a Mollet habitualment tots els primers diumenges de juny i està deslligada de la tradició religiosa del Corpus que a Mollet se celebrarà el 15 de juny.
De forma paral·lela a les catifes, el diumenge al matí hi haurà la 22a Trobada de Puntaires i la 7a Mostra de Tallers del Casal o s'exposaran les manualitats, els tallers i les activitats que s'han anat fent durant tota la temporada. Hi haurà també actuacions en directe a l'escenari al llarg de tot el dia.

 

Edicions locals