Volen que la llera del Besòs sigui un gran espai de lleure i per l'esport

La Diputació anuncia noves inversions al Camp Municipal Germans Gonzalvo

El diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, es va reunir aquest dijous amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs. El diputat ha anunciat un seguit de noves inversions que en el cas de Mollet afectaran especialment al Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo. Hi haurà, però, altres actuacions centrades en el fet que Mollet pugui seguir creixent com a municipi verd i sostenible.

Una de les més ambicioses és convertir la llera del riu Besos, des de Montmeló fins a La Llagosta, en una zona d'esbarjo i assequible per la pràctica de l'esport. Segons ha informat l'Ajuntament de Mollet la Diputació s'ha compromès a iniciar els estudis que permetin remodelar aquest gran espai.

En referència al Camp Municipal Germans Gonzalvo, Valentí Junyent ha anunciat que "després del projecte fet per l'Ajuntament i del compromís que va adquirir amb Josep Monràs la presidenta de la Diputació Mercè Conesa, seguirem actuant en aquest complex esportiu com ja ho estem fem des que es van solucionar definitivament els problemes que va provocar la fuita de gas ara fa uns anys".

En aquest sentit, Monràs ha volgut deixar clar que, des que es va reobrir la totalitat del camp 2 l'any 2015 "en aquests moments la seguretat de la instal·lació ens porta a parlar d'una tranquil·litat del cent per cent. Del que estem parlant és de fer un seguit d'actuacions que eliminin definitivament la possibilitat que de cara a un futur pugui passar alguna cosa semblant".

Valentí Junyent també ha anunciat que la Diputació "seguirà ajudant a aquells municipis, com Mollet, que aposten clarament per l'economia verda i les energies renovables". Per aquest motiu, hi haurà inversions per la instal·lació de les dues calderes de biomassa que se situaran al Camp Municipal de Futbol Zona Sud i al Pavelló de Plana Lledó.

Edicions locals