Així ha estat la temporada 2016-17 per a la UD Molletense

De la mateixa manera que els altres dos equips de la ciutat, la UD Molletense ha finalitzat aquesta temporada 2016-2017. Una temporada que ha estat equilibrada pel que fa al nombre de victòries i derrotes, però que ha possibilitat al club mantenir-se en la segona divisió catalana. Com vam fer la setmana passada amb el CF Mollet UE, us presentem de manera gràfica i amb dades els resultats del conjunt molletà en aquesta temporada.
 
Els de Zona Sud han disputat un total de 34 jornades des del mes de setembre, quan va començar la temporada fins al final, al mes de maig. El primer partit va ser el 3 de setembre contra la UD San Lorenzo i va suposar un bon inici que va donar la victòria als molletans (1-2). L’última jornada va ser el passat 28 de maig contra el CE Roda de Ter i va deixar un resultat de 0-4 favorable a la Molletense.

jornades_UDMOLLETENSE
 
De les 34 jornades disputades, 14 d’elles han suposat la victòria, 5 han acabat amb un resultat d’empat al marcador i 15 amb la derrota del conjunt molletà, d’acord amb les dades facilitades per la Federació Catalana de Futbol (FCF).
 
En referència als gols totals marcats pel club, la temporada deixa 44 gols marcats. 42 gols han estat convencionals, 1 en pròpia porteria i 1 de penal.

gols_UDMOLLETENSE 
En relació amb els gols també tenim als màxims golejadors del club, és a dir, aquells jugadors que més gols han acumulat durant tota la temporada. En primera posició es troba Alejandro Vega, que ha marcat un total de 7 gols al llarg dels 9 mesos de temporada (Vega es troba en la 34a posició de màxims golejadors del grup 4 de segona catalana. La primera posició l’ocupa el jugador del CF Cardedeu Oriol Anglada amb 33 gols marcats). En segona posició tenim Miguel Angel Rodriguez amb 5 gols i, finalment, Albert Gurrea amb 4 gols.

GOLEJADORS_UDMOLLETENSE 
Pel que fa a les sancions, l’equip ha acumulat un total de 120 sancions: 114 targetes grogues, 1 doble sanció i 5 targetes vermelles al llarg de les 34 jornades.

SANCIONS_UDMOLLETENSE 
Finalment, la classificació de la Molletense en el conjunt del seu grup de competició ha quedat de la següent manera: UD Molletense en 11a posició amb 47 punts, els mateixos que el CF Sabadell Nord que ocupa la 10a posició. Per darrere es troba el CE Sallent amb 46 punts. La llista l’encapçala el FC Cardedeu amb 78 punts (ja que ha guanyat pràcticament totes les jornades).

classificacio_UDMOLLETENSE

Edicions locals