El Casal Cultural omple la rambla de flors i recupera la tradició de l'Ou com balla

El Casal Cultural ha organitzat la 25a edició de la tradicional mostra de catifes de flors que té lloc cada any a principis de juny. Juntament amb la mostra de catifes també s'ha dut a terme la 22a trobada de puntaires, davant de l'edifici del casal cultural i la 7a mostra de tallers de casal, al mateix indret.
 
Des de les 7 h fins a les 20 h, diverses entitats de Mollet han realitzat la seva composició floral al terra de la rambla amb temàtica ben variada i amb motiu de la celebració del Corpus. En finalitzar la mostra el Ball de Gitanes ha desfet les catifes ballant al so del toc d'inici.

Una de les novetats que s'ha introduït enguany ha estat la recuperació de la tradició de "l'ou com balla". Per aquest motiu s'ha instal·lat una font dins del "Monument a tots els vells del món" de Cesc Bas que contenia un ou suspès sobre un broll d'aigua.
 
També ha estat l'ocasió perquè les puntaires donessin a conèixer aquest ofici, dins de la 22a trobada de puntaires. S'han aplegat una cinquantena de puntaires que han mostrat al públic com fer les millors puntes de coixí. Al mateix temps s'ha fet una mostra de tallers del Casal, que pretén mostrar tota la feina de la temporada feta per l'entitat.
 
Durant tot el dia, i en especial a la tarda, han tingut lloc diverses actuacions a l'escenari instal·lat a la porta de l'edifici del Casal, entre les quals han destacat el ball de sardanes i el concert de cant coral.
 
ACCEDEIX A LA GALERIA D'IMATGES DE L'ESDEVENIMENT
 

 

Edicions locals