Mollet commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics amb una gran festa

Un dels actes centrals per reviure aquest moment històric el protagonitzaran nens i nenes de 5è i 6è de primària

Ningú que participés, d'una manera o altra, en els Jocs Olímpics de 1992 en parla, avui, 25 anys després, amb indiferència. A gairebé tots se'ls encenen els ulls en recordar aquelles llargues jornades estiuenques com a voluntari, com a organitzador o com a simple espectador... No sempre tens l'oportunitat de veure com al teu costat passen coses destinades a fer història; de tenir la sensació de viure un moment excepcional en el qual hi ha un optimisme general i tots els poders públics i ciutadans per una vegada remen en el mateix sentit per fer que un esdeveniment únic sigui un èxit. 25 anys després aquell esforç col·lectiu queda reflectit en un seguit de records inoblidables pels qui ho van viure com el moment l'arribada de la torxa olímpica.
jocs-olimpics2
Aquest divendres, 16 de juny, Mollet del Vallès farà memòria de tot allò i commemorarà amb una gran festa el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics, dels que Mollet va ser subseu en la modalitat de tir. Un dels actes centrals per reviure aquest moment històric el protagonitzaran nens i nenes de 5è i 6è de primària que faran un tram del recorregut que l'any 1992 va fer la torxa olímpica pels carrers de la ciutat.

Aquest recorregut per relleus que es va realitzar el 15 de juny de 1992 s'iniciarà a les 20.30 h a La Plaça de la Constitució. La commemoració finalitzarà amb una festa amb música a Can Mulà.

Avui dijous 15, a les 20.30 h, Vallès Visió té programat un programa especial dins l'espai "Visions" dedicat a aquesta efemèride amb entrevistes, reportatges i una tertúlia amb la presència, entre altres, del waterpolista olímpic Jordi Sans, l'exregidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona Enric Truñó i l'alcalde de Mollet Josep Monràs.

Edicions locals