Així ha estat la temporada 2016-17 per a la UD Lourdes

Anteriorment havíem publicat el resum esportiu de la temporada 2016-17 del CF Mollet UE i de la UD Molletense. En aquesta ocasió presentem, de manera gràfica, com ha estat aquesta temporada per als del Juan Bocanegra. Una temporada marcada per uns bons resultats que han possibilitat el manteniment de l'equip a tercera divisió catalana.
 
El conjunt molletà ha disputat un total de 34 jornades aquesta temporada. La primera de totes va tenir lloc el dia 4 de setembre de 2016 contra el Santa Perpètua, i va deixar un resultat favorable per a l'equip molletà (1-0). La temporada la va tancar en una jornada contra el CF Ametlla del Vallès el passat 28 de maig en una jornada molt dinàmica que va tornar a donar la victòria als de Mollet per 6-3 gols.
 jornades_UDLOURDES
Segons les dades facilitades per la Federació Catalana de Futbol (FCF) la UD Lourdes ha disputat 34 jornades en total, de les quals: 16 han suposat la victòria, 12 la derrota i 6 han finalitzat amb un empat al marcador.
 
Pel que fa als gols marcats, el conjunt del Juan Bocanegra ha marcat un total de 85 gols, dels quals 70 han estat gols convencionals, 2 en pròpia porta i 13 de penal.
 gols_UDLOURDES
En relació amb els gols també tenim als tres jugadors de l'equip que més gols han marcat. Aquests han estat Oscar Gonzalez en primera posició amb un total de 37 gols marcats -de fet és el 2n jugador del grup 9 de tercera catalana que més gols ha marcat, després de Francisco Gonzalez del CF Parets amb 55 gols-. En segona posició es troba Roberto Lopez amb 16 gols -que es troba en 14 posició en el seu grup de competició- i el tercer màxim golejador de l'equip ha estat Oliver Jabato amb 5 gols.
 GOLEJADORS_UDLOURDES
En referència a les sancions, l'equip ha obtingut un total de 116 sancions, de les quals 105 han estat targetes grogues, 4 dobles sancions i 7 targetes vermelles.
 SANCIONS_UDLOURDES
Finalment tenim la classificació de l'equip en el conjunt del seu grup de competició, el grup 9 de tercera divisió catalana. La UD Lourdes ha obtingut un total de 54 punts que el fan situar en 8a posició. El conjunt molletà té els mateixos punts que la UE Sant Celoni que amb els mateixos punts ocupa la 7a posició. Darrere es troba el CF Lliçà de Vall amb 52 punts.

classificacio_UDLOURDES

Edicions locals