Javier Cáceres guanya el Concurs de Disseny de la imatge de la Festa Major de Parets

El disseny, premiat amb 500 €, representa un dimoni de camí cap a Parets

Javier Cáceres Reverte, veí del barri de Lourdes de Parets, ha estat el guanyador del Concurs de Disseny de la imatge de la Festa Major 2017. Aquest dimarts, 20 de juny, s'ha fet el lliurament del premi a la Sala d'exposicions Can Rajoler. Enguany s'han presentat 15 propostes de 8 autors diferents, de poblacions com Parets, Montornès, Granollers, Ripollet o una població de Castelló, Borriana. La temàtica de la proposta d'aquesta edició ha girat al voltant de l'excursionisme, amb motiu del 50è aniversari del Centre Excursionista Parets. Javier Cáceres, que s'ha presentat en més d'una ocasió al concurs, és dissenyador professional i el jurat ha destacat el caràcter divertit de la imatge, els colors blau i groc en un disseny que representa un dimoni carregat amb una motxilla caminant en direcció a Parets del Vallès.

El premi que ha rebut el guanyador consta de 500 euros i la utilització de la seva imatge en el programa de Festa i a les samarretes que lluiran els paretans a la festa grossa del 28 al 31 de juliol. Enguany, com a novetat, la samarreta inclourà l'eslògan 'no és no', contra la violència masclista, una iniciativa promoguda pel Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Parets.

El jurat del concurs estava format per la regidora de cultura Àfrica Martínez, Eva Llopart i Joan Noel, de la Comissió de Festes, Heribert Gallardo i Francesc Artigues, tots dos dissenyadors gràfics.

Edicions locals