ALDI inaugura el nou supermercat de Mollet

ALDI ha obert aquest dimecres el seu primer establiment a la ciutat de Mollet del Vallès, generant 14 nous llocs de treball.

El supermercat ALDI situat a la Ronda Farinera, 9-11 té 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d'aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 hores.

La inauguració d'aquesta nova superfície va comptar amb la presència de representants de l'Ajuntament local encapçalats per Josep Monràs, Alcalde de Mollet, qui després dels discursos inaugurals va procedir al tall de cinta per donar la benvinguda a les noves instal·lacions de la cadena. El Responsable d'Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, va destacar l'aposta de la cadena per Mollet i va expressar la seva confiança en què la nova botiga tindrà un bon acolliment permetent als seus habitants disposar d'una nova alternativa per realitzar les seves compres.

Un dels aspectes que l’alcalde Josep Monràs ha volgut destacar de l’obertura d’aquest nou establiment, és el fet de poder seguir generant ocupació, ja que  “14 molletans i molletanes que la setmana passada estaven a l’atur, avui tenen una feina estable, i reactivar l’activitat econòmica des del punt de vista de qualsevol sector, i que aquesta generi ocupació amb la màxima estabilitat possible, segueix i seguirà sent una aposta clara d’aquest Ajuntament”.

Monràs també ha volgut posar l’èmfasi en el fet que “empreses com aquesta s’implantin i apostin per Mollet és una mostra de l’activitat que genera la nostra ciutat i, alhora, ajuda a desenvolupar aquesta zona comercial i de serveis com és La Farinera”.

Un altre del serveis que ofereix aquest nou establiment són dos punts de recàrrega per a vehicle elèctric, amb la qual cosa Mollet ja disposa de 4 punts d’aquestes característiques. 

Als establiments d’ALDI, els clients poden trobar un ampli assortiment de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. La cadena ofereix una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a botiga amb tot el necessari per el consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics. A més, ALDI posa al servei del consumidor un assortiment de productes de marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus. Així, ALDI ofereix una alternativa de compra de productes d'alta qualitat als millors preus. 

Durant el primer dia de funcionament, nombrosos clients han realitzat les seves primeres compres i han participat de les activitats i promocions organitzades amb motiu de la inauguració. I per animar-los a provar la qualitat de l'ampli assortiment de productes que ofereix la cadena, els assistents han pogut degustar plats preparats a partir de productes ALDI.

Edicions locals