Un nou incendi crema 1000 metres a Parets del Vallès

L'Ajuntament demana precaució davant l'onada d'incendis en el municipi

Un nou incendi s'ha produït a Parets del Vallès minuts després de les 14 h de la tarda a la verneda de Ca l'Isidre Coix, molt a prop de la zona on va haver un altre incendi fa pocs dies. A l'incendi hi han intervingut 3 dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya, la Policia Local de Parets, un helicòpter dels Bombers i Protecció Civil.

La Policia Local de Parets ha explicat que "no hi ha hagut en cap moment risc per a persones ni béns, a excepció dels matolls cremats, uns 1000 metres quadrats. El foc ha estat controlat gairebé des dels primers moments, però per sufocar-lo s'ha necessitat aproximadament una hora, i una altra per remullar tot correctament."

Davant la preocupació pels incendis tan seguits que hi ha hagut a Parets, l'Ajuntament ha enviat un comunicat que ha fet arribar a la població a través de diferents mitjans en el qual demana als veïns que extremin les mesures de precaució amb la utilització de pirotècnia per evitar incendis. A més, davant la situació d'elevades temperatures i la forta sequera, s'ha establert la prohibició de llançar petards o qualsevol article de pirotècnia als voltants de zones agrícoles, forestals, conreus, arbrat o matolls.

Edicions locals