Elite Dance prepara un festival de ball a Parets del Vallès

Sota el nom de 'Tu body me suena' representaran 25 coreografies

El primer cap de setmana de juliol, dissabte 1 i diumenge 2, l'escola de ball Elite Dance organitza el festival 'Tu body me suena'. L'exhibició tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports en dues úniques funcions a les 21 h. Els alumnes mostraran coreografies basades en personatges musicals coneguts en diferents estils, un repàs de la música de totes les dècades que han estat marcades pel ball. Els ballarins i les ballarines han preparat representacions de Beyncé, Adele o Britney Spears entre altres.

El dissabte hi haurà l'actuació d'alumnes amb 10 coreografies d'estil comercial i disco; i diumenge 15 coreografies líriques. Les coreografies dels balls aniran a càrrec de Santi Bernardi, Ginés, Raquel Castillo, Andrea Molgosa, Kiki Rodriguez i Kike Aranda.

Elite Dance es troba en un bon moment després de guanyar més d'una desena de medalles a Girona, en el festival 'Coreo-gràfico', en el que el jurat valorava la composició de la coreografia, la impressió artística i la tècnica. A més, l'escola participa en el Talent Parets, el concurs de talents que farà la fase final durant la Festa Major d'Estiu de Parets.

Edicions locals