Doble exposició castellera a la Marineta

Es podrà veure les mostres dels 25 anys dels Castellers de Mollet i dones castelleres

Segueixen els actes dels 25 anys dels Castellers de Mollet. Aquest dimecres, 28 de juny, el Centre Cultural La Marineta va inaugurar la doble exposició fotogràfica "25 anys de Castellers a Mollet" i "Dones castelleres", de Pere Toda.
En aquesta exposició es podran veure fotografies, imatges i altres documents, alguns d'ells inèdits i altres molt poc coneguts, en el que es podrà veure l'evolució, les actuacions i les activitats socials dels Castellers de Mollet des del seu naixement com a colla l'any 1992.

La expo dels 25 anys de Castellers de Mollet, consisteix en 25 collages de fotos (1 per any), on es pot veure l'evolució de la colla durant els 25 anys de vida. En cadascun dels collages hi podem trobar fotografies de moments importants o rellevants de cadascun dels anys.


És una molt bona oportunitat per descobrir els diferents noms que tenen les posicions dels castellers i un munt de dades sobre els Castellers de Mollet en particular i el món dels castells a la ciutat en general.
L'exposició d'imatges locals, de diferents autors, s'acompanyarà per una exposició del fotògraf casteller de Valls, Pere Tora, qui ha cedit temporalment l'exposició Dones Castelleres.

Edicions locals