L'Ajuntament de Mollet multiplica les sancions per deixar escombraries i trastos al carrer

N'ha posat més en 3 dies d'aquesta setmana que en els sis primers mesos de l'any

Les queixes veïnals i la polèmica política sobre la brutícia han fet el seu afecte i l'Ajuntament de Mollet ha decidit prémer l'accelerador en la lluita contra els que deixen les escombraries fora dels contenidors o els que abandonen trastos al carrer de qualsevol manera. En els darrers dies ha intensificat la vigilància per enxampar els ciutadans que comenten aquests actes incívics. I sembla que ha donat resultat: arran de l'increment d'inspeccions d'agents de la policia local i inspectors municipals s'han denunciat 13 persones en només 3 dies per infringir la normativa de residus. Les denuncies comporten sancions de 400 euros per a cada un dels infractors.

Les denuncies han estat efectuades els dies 4, 5 i 6 de juliol i es reparteixen entre en diferents barris de Mollet del Vallès.

La quantitat de les denúncies realitzades aquesta setmana és un gran salt endavant en relació al que es feia fins ara. Entre setembre de 2016 i el passat mes de juny, segons va informar l'Ajuntament, es van imposar un total de 27 sancions contra empreses o particulars per aquest mateix motiu. Concretament del setembre fins al desembre de l'any 2016 es van imposar 15 sancions i des del gener el juny d'aquest any se n'han posat 12.

En tres dies de juliol, doncs, l'Ajuntament de Mollet ha posat més sancions que en els sis primers mesos de l'any 2017.

L'Ajuntament de Mollet recorda que les escombraries s'han de dipositar sempre a dins dels contenidors corresponents: rebuig, plàstic, paper, vidre i orgànic, especialment a l'estiu per evitar pudors.

El consistori també recorda que les persones que es vulguin desfer de trastos vells poden telefonar al 900 720 648 o accedir al web www.molletmesnet.molletvalles.cat i els serveis municipals els hi recolliran gratuïtament.

 

Edicions locals