Gallecs acull el seu primer festival d'art, música i gastronomia

L'esdeveniment ha estat impulsat per l'Associació de Veïns de l'Espai Rural

L'Espai Rural de Gallecs va convertir-se en l'escenari de la primera edició del festival "De Viu en Viu", un festival dedicat a la música, les arts i la gastronomia. De Viu en Viu neix gràcies a la iniciativa de l'Associació de Veïns de Gallecs, entitat impulsora de l'esdeveniment.

Les activitats van començar a les 7 de la tarda a la plaça de l'Església de Gallecs on van tenir lloc concerts experimentals dins l'ermita, tallers de pintura i també un sopar popular amb plats tradicionals d'arreu del món. Posteriorment va tenir lloc un seguit de concerts a càrrec de diversos grups i discjòqueis.

El programa del festival va comptar amb personalitats de renom i de la zona com ara: Jaume Arnella, el CEM Maria Grever, Nigul, Dakka Merrakchia, Zamora, Dj Choplin, Raul Naro feat Alexey, Dj Modyo, Mr Jimmy Dj i Funk Station.

Aquest festival neix amb l'objectiu d'apropar les arts en les seves diverses modalitats a l'espai rural de Gallecs, és a dir, que actuï com un punt de trobada. Des de l'organització diuen que també volen potenciar els valors de compromís amb el medi ambient i amb la diversitat.
 

Edicions locals