El sopar-assemblea d'Ara Mollet-ERC, aplega unes 150 persones a El Jardinet

El Grup Municipal demanarà que l'Ajuntament cedeixi locals per a l'1 d'octubre  

Ara Mollet- ERC va celebrar el passat dijous el seu sopar-assemblea a El Jardinet amb unes 150 persones. L'acte va comptar amb la presència, entre altres del president comarcal d'ERC, Oriol Ramon; el president de l'associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya, Pere Fortuny, el diputat al Parlament, ChakirEl Homrani i la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira.
El president local d'ERC, Albert Biescas, va assenyalar la bona evolució de la secció local que aquests darrers mesos ha crescut en militants en passar del 56 que tenia l'estiu passat als 70 actuals. També va detallar els nombrosos actes organitzats al llarg dels darrers mesos, el més multitudinari dels quals va ser el que va protagonitzar a la Sala Fiveller el diputat en el Congrés de Madrid, Gabriel Rufian.

L'Oriol López, portaveu del grup municipal d'Ara Mollet-ERC-MES, feia un balanç de la tasca municipal deixant clar que "no és cert que només treballem pel procés i per la independència" i va detallar una vintena de mocions que el grup municipal ha presentat al ple. També va denunciar novament "el pacte dels 13". "Un govern de 7 de 25 se sustenta amb Cs, PDeCat i PP", deia i assegurava que "ERC es prepara per governar el 2019, si no abans".

En el seu torn, la número dos d'ERC, Marta Rovira, va centrar el seu discurs a parlar del Referèndum "la normalitat en la jornada és important perquè incrementarà la participació. Si és com sempre, més gent se sentirà obligada a votar". Afegint que l'única novetat respecte a unes votacions normals és la sindicatura electoral. Sobre Mollet, es mostrava expectant a la decisió de l'alcalde socialista, Josep Monràs, a qui "només li demanarem que obri els col·legis electorals amb normalitat", i afegia que en cas que els ajuntaments no col·laborin serà el mateix govern de la Generalitat qui "posarà els locals".
En aquest mateix tema el portaveu d'Ara Mollet-ERC Oriol López, va assegurar que des del grup municipal "es lluitarà per un compromís clar al ple perquè l'Ajuntament cedeixi els locals per a l'1 d'octubre. Al ple del 20 de juliol ho demanarem, i som 14 regidors a favor del referèndum".

Edicions locals