Compromís de la Generalitat per solucionar el col·lapse de trànsit a la rotonda del Decathlon

Els alcaldes de Mollet i Martorelles es reuneixen amb el Secretari d'Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font

El Govern català s’ha compromès a buscar una solució definitiva als problemes de mobilitat que se segueixen generant a la rotonda del Decathlon. El compromís s’ha adquirit després de la reunió que aquest dimarts han mantinguts els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i de Martorelles, Marc Candela, amb el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Segons ha anunciat l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, després d’aquesta reunió “hi ha el compromís de fer una proposta tècnica consensuada amb els dos ajuntaments abans de finals d’any i, a partir d’aquí, després de l’adjudicació, iniciar les obres necessàries a principis de l’any vinent”.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, s’ha mostrat “satisfet pel compromís de la Generalitat en dissenyar i executar la rotonda d’accés al polígon” i solucionar el problema de la rotonda del Decathlon “mostrant el compromís amb el territori i la implantació d’Amazon a Martorelles”.

Els dos alcaldes han volgut “agrair la predisposició de la Generalitat per solucionar un problema que s’arrossega des de fa anys” esperant “que es compleixin els terminis establerts”.

Monràs ha volgut “agrair la predisposició de la Generalitat per solucionar un problema que s’arrossega des de fa anys” esperant “que es compleixin els terminis establerts”

Recentment, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, reclamava a la Direcció General d’Infraestructures que aquest sector s’inclogui dins del projecte d’ampliació de la C-17. De fet, l’Ajuntament recorda que els tradicionals problemes de mobilitat que afecten aquesta zona es veuran notablement agreujats quan entri en funcionament el centre logístic d’Amazon al polígon de Can Roca, a Martorelles.

La previsió és que els vehicles de repartiment que sortiran d’aquesta instal·lació per agafar la C-17, l’AP-7 o la C-33 ho faran per aquesta rotonda provocant un volum de circulació d’entre 2.500 i 3.000 vehicles diaris.  

Edicions locals