Parets del Vallès dóna més de 14 tones de roba usada a Humana

Gràcies a aquestes accions, Humana fa programes de cooperació a països amb necessitats, alhora que protegeix el medi ambient

Durant el primer semestre de 2017, els 11 contenidors adaptats per a la recollida de roba usada situats a Parets, han donat la quantitat de 14,3 tones. Les peces dipositades als 11 contenidors d'Humana han estat traslladades a la planta de classificació i seran utilitzades per a fins socials.

Aquest resultat és fruit del conveni signat el juny de 2016 entre l'Ajuntament de Parets i Humana-Fundación para Pueblo, segons el qual Humana posa a disposició de l'Ajuntament 11 contenidors adaptats per fer la recollida i assumeix totes les despeses per al desenvolupament i manteniment del servei.

A banda d'aquest servei de recollida, el conveni de col·laboració preveu diferents accions de sensibilització i conscienciació, de cooperació internacional, i que l'Ajuntament disposi anualment de 350 quilograms de roba usada, neta i classificada per donar a les famílies més necessitades del poble, i 2.500 euros per a programes socials.

Edicions locals