Camp Base i Ravet Bike obren la nova botiga a Parets

El negoci, que compta amb més de 20 anys d'especialització, ocupa una superfície de 1.000 m² dedicats al món dels esports outdoor i bike  

El municipi de Parets del Vallès compta, des d'ahir a la tarda, amb una nova botiga dedicada als esports bike i outdoor. Camp Base juntament amb Ravet Bike han unit forces per tirar endavant aquest projecte que els situa com una de les poques botigues de tot l'Estat Espanyol en fusionar aquestes dues modalitats d'esport en un espai de més de 1.000 m².

Camp Base ja feia 4 anys que estava situada al municipi, a tocar de la carretera C-17, però va decidir ampliar l'espai de venda a la nau del costat i el resultat és aquest espai on es poden trobar una gran varietat de productes, des dels més econòmics fins a aquells que ofereixen més prestacions i qualitat.

A la botiga es pot trobar un gran ventall de productes, ja sigui bicicletes com de roba per practicar esports outdoor. A banda d'això s'ofereixen grans descomptes en tots els productes i marques exclusives i també en roba de ciclista. Però el negoci compta amb més serveis com ara: compra i venda de bicicletes de segona mà, outlet amb productes rebaixats fins a un 50%, taller per reparació de bicicletes i lloguer de bicicletes elèctriques, entre d'altres.

Aprofitant la inauguració de l'espai es va dur a terme la presentació del nou repte del Lluita Team, el qual compta amb la col·laboració de Camp Base i Ravet Bike. Es tracta d'un repte solidari que constarà d'un recorregut d'una 1.000 quilòmetres aproximadament entre les localitats de Parets i Cervino. Els fons recaptats aniran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca de la histiocitosi i del càncer infantil.
Camp Base_3

Edicions locals