Dibuixen un mural a les escales Can Pacià de Mollet

És obra de l'artista Erb-mon amb la col·laboració d'un grup de joves de la ciutat

Les escales de Can Pacià amb Valentí Almirall llueixen des d'aquest diumenge un mural realitzat per l'artista muralista Erb-mon amb col·laboració amb un grup de joves de la ciutat. Es tracta d'un projecte, que endreça un espai molt malmès i que s'ha fet efectiu entre els dies 12 i 16. Es tracta d'un projecte impulsat per l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Joventut.

El mural es va projectar la setmana anterior en un taller de trobada entre els joves i el reconegut artista muralista Erb-mon qui ha confeccionat un projecte consistent en una ruta mural per diferents ciutats de Catalunya. Amb aquest projecte es vol implicar el jovent en la recuperació d'espais i que el mural sigui útil i no només bonic. També es vol involucrar els joves en l'argumentació i realització de l'obra amb la finalitat que se la facin seva.

En els encontres previs a la realització del mural va buscar conjuntament l'argument a partir del qual Erb-mon va crear el disseny que finalment s'ha pintat a les escales de Can Pacià.

La iniciativa forma part del projecte Murart que va néixer de la demanda de poder pintar grafits i murals a la ciutat amb un permís de l'Ajuntament.

Edicions locals