El conseller Josep Rull explica a Parets les accions per millorar l'accessibilitat i circulació per la C-17

Les obres començaran l'any 2018 i costaran al voltant de 35 milions d'euros

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha visitat Parets en un acte on han participat els alcaldes de Parets, Granollers, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Montmeló. L'acte ha servit per presentar les actuacions que la Generalitat posarà en marxa a partir del 2018 per tal de fer més accessible la C-17. El preu de les inversions s'estima en 35 milions d'euros per a una carretera on circulen 90.000 vehicles cada dia, amb una previsió que augmenti a 100.000 vehicles en la pròxima dècada.

Les accions previstes són la millora de la connectivitat de la C-17 amb l'AP-7 en sentit oest, cap a Sabadell i Terrassa; l'ampliació de la C-17 amb un tercer carril i reordenació d'accessos; la millora de la connectivitat a les zones industrials del Coll de la Manya i de Can Montcau; i la millora de l'accessibilitat a Montmeló.

Aquestes accions comportaran "rendibilitat econòmica, social i ambiental", ha explicat aquest matí el conseller que ha volgut destacar que el projecte "té una taxa de retorn, que és la proporció entre allò que invertim i allò que recupera el territori, del 64%".

En les pròximes setmanes se sotmetrà a informació pública el projecte de millora de servei de la C-17 i també es licitaran els projectes constructius corresponents, per impulsar aquestes actuacions el 2018.

Edicions locals