Formen 20 persones amb discapacitat per treballar com a auxiliar de magatzem

El regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, ha lliurat els diplomes als participants del programa Integrals que han finalitzat el curs d’auxiliar de magatzem i els carnets de carretoners que han obtingut. En total, 18 dels participants han rebut el diploma del curs i 15 han obtingut diferents carnets de carretoner.

El regidor ha destacat que “la formació és molt important i obre noves portes” i els carnets de carretoner que han aconseguit “són una eina més per anar a buscar feina”. I ha animat als presents “a venir a EMFO a actualitzar el vostre currículum i a buscar feina perquè sempre hi ha noves ofertes de treball, i segur que en trobareu si hi insistiu amb el suport de l’equip d’EMFO”.

Els 20 participants del curs d’Auxiliar de magatzem són persones que tenen experiència en el sector de magatzem però tenien els carnets caducats, o bé, persones que no han treballat en aquest sector però han rebut la formació per tenir més oportunitats laborals i millorar així la seva ocupabilitat.

Un cop finalitzada la formació, tots els participants del programa inicien el període de tutories i de seguiments individuals per actualitzar els currículums, fer recerca de feina, etc, amb l’objectiu de trobar una feina.

El Programa Integrals és el primer cop que es desenvolupa a l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet (EMFO). El seu objectiu és oferir atenció, orientació i inserció laboral a 50 persones majors de 30 anys demandants d'ocupació en situació de desocupació de llarga durada amb diversitat funcional, discapacitat igual o superior al 33% i /o persones que pateixen trastorn mental de  Mollet del Vallès i el Baix Vallès.

El programa Integrals per a majors de 30 anys va iniciar-se el mes de maig de 2017 i finalitzarà el març del 2018.

Aquesta acció està subvencionades des del Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Edicions locals