Famidental amplia instal·lacions per millorar la qualitat dels seus serveis

Centre Dental Integral Famidental. Avinguda Rivoli, 23. Tel 93 633 94 42

El Centre Dental Integral Famidental a l'avinguda Rivoli, 23 segueix creixent per poder millorar el servei als seus clients i ser fidel a la seva filosofia de tracte personalitzat i familiar en unes instal·lacions modernes i equipades amb l'última tecnologia odontològica. Ara Famidental amplia espais amb la incorporació d'un segon box el que li permetrà atendre a les persones abans i millorar l'experiència dels seus clients.
Famidental encara no porta dos anys a la ciutat però ja són molts els molletans que confien en els seus professionals. A Mollet són de les poques clíniques que ofereixen serveis com les radiografies panoràmiques (ortopantomografia) o la teleradiografia lateral.

El cor del centre odontològic Famidental no són però les seves instal·lacions, ni les màquines, sinó els especialistes, alguns dels quals tenen més de 20 anys d'experiència en la cura de les dents i la boca.
El Centre Dental Integral Famidental ofereix als pacients totes les possibilitats d'un centre dental integral: estètica dental, implants, ortodòncia convencional i invisible, cirurgia maxil·lofacial, i disposa d'especialistes en cada disciplina (periodòncia, estètica, implantologia, endodòncia, ortodòncia...)

I amb molts avantatges: tenen descomptes habituals als jubilats, preus ajustats per tots els clients i poden adaptar les formes de pagament a totes les butxaques.

Centre Dental Integral Famidental.

Avinguda Rivoli, 23. Tel 93 633 94 42  http://www.famidental.es/

Edicions locals