Tres estudiants de l'Institut Mollet autors del cartell de Festa Major

El cartell de la Festa Major 2017 és obra de tres estudiants de Batxillerat Artístic de l'Institut Mollet: David López, Diego Valladares i Carlos Hernández. El cartell, que des de fa dies podeu veure en diversos indrets, té dues versions, amb fons blanc, que representa la festa diürna, i amb fons negre, la festa nocturna. Els elements centrals són unes ratlles verticals de diferents colors.

Res és casual al cartell, expliquen els joves que l'han fet realitat. De fet tots els colors que es poden veure en les ratlles verticals tenen un significat específic: com calia esperar hi ha una franja torrada i una altra morada en honor de les colles que són un dels motors de la festa. Hi ha també una ratlla pintada en el verd clar que identifica a la Colla de Castellers de Mollet que aquest any commemora els seus 25 anys i que per aquest motiu també ha estat nomenat com el Torrat i Morat d'Honor.
Apareix una franja vermella que simbolitza la capta de sang, un dels actes solidaris de la Festa Major i que es fa al llarg de tot el dissabte 19 d'agost al Mercat Vell. La resta de colors de les ratlles - el blau, el groc..- són referències al confeti de la festa. "La festa és color", van dir els seus creadors.

David López, Diego Valladares i Carlos Hernández van ser els escollits per fer el cartell de la Festa Major després de fer pràctiques a l'Ajuntament i col·laborar amb el disseny de diversos elements de la papereria corporativa.

Edicions locals