Servei de bus i zones blaves gratuïtes per la Festa Major de Mollet

Del dissabte 19 al dimarts 22 d'agost el bus urbà de Mollet allargarà els seus horaris per facilitar els desplaçaments amb transport públic per la ciutat i millorar la mobilitat dels ciutadans. A més a més, en els horaris ampliats El dissabte 19, hi haurà serveis de les 19.55 a les 03.30 h; el diumenge 20, de les 18 a les 03 h; el dilluns 21, de les 22 h a les 03 h i el dimarts 22, de les 22 h les 02.30 h. La freqüència de pas dels vehicles és de cada 30 minuts aproximadament. Com es fa tots els anys, la zona blava serà gratuïta des del 8 al 22 d'agost.

El mercat de la Festa

El punt d'informació de la Festa Major, el lloc on es vendran els mocadors i altres materials de les colles i entitats serà al Mercat Vell. El Mercat estarà obert del dilluns 14 al dijous 17 d'agost de 18 a 21 hores. Al mercat de la Festa també es farà la venda d'entrades dels diferents espectacles. Cal recordar que els diners recaptats amb les entrades dels concerts al Museu Abelló, el Concert de l'Orquestra Internacional Maravella i de l'espectacle de diumenge a la nit a l'Envelat es destinen íntegrament als bancs d'aliments de la ciutat.
L'única excepció a les vendes del mercat és la relativa als fanalets que tindrà lloc a l'envelat els dimarts 22 entre les 23.15 i les 23.45 h, tal com indica el reglament de la competició de les colles de Morats i Torrats.

Una oportunitat per veure el Menhir

Durant els dies de la Festa Major el Jardí Literari de la Biblioteca de Can Mulà obre les seves portes per que es pugui visitar el menhir que fa uns anys es va trobar al que avui és el Parc de les Pruneres. Com és conegut, al Parc, per evitar que es malmeti aquesta peça del patrimoni local, només es pot veure una rèplica. Les visites al Jardí literari es podran fer de dissabte 19 a dilluns 21, de 18 a 21 hores.

Edicions locals