Obres nocturnes a l'estació de Santa Rosa

Les obres afecten les andanes i es fan de nit per seguretat

Des d'aquesta setmana les obres de millora que s'estan efectuant a l'estació de Santa Rosa també es faran en horari diürn i també nocturn. Aquestes actuacions de millora, que aviat també es faran a l'estació de Mollet – Sant Fost, són fruit del compromís adquirit per Renfe amb l'Ajuntament de Mollet després de la reunió que en el seu moment van mantenir l'alcalde Josep Monràs i el director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín.

Segons ha confirmat ADIF durant dues setmanes, els treballs es realitzaran en horari nocturn. En aquesta fase, els treballs es realitzen a les andanes, i per seguretat, s'han de realitzar de nit, que és quan no hi ha circulació de trens.

Aquestes obres complementen les que van començar el mes d'abril, en aquest cas a l'aparcament de l'estació. Aquesta setmana s'ha obert al públic el tram d'estacionament de RENFE Santa Rosa que ha quedat lliure amb les obres.

Les actuacions que es fan en aquesta estació ferroviària són la construcció d'un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes, el recreixement de les andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l'accés al tren des de l'andana. També s'eixamplarà l'andana central. La substitució de la il·luminació a les andanes, la instal·lació de noves marquesines als accessos als ascensors i a les escales, la implantació de paviment podo tàctil per guiar l'encaminament fins als ascensors i escales de pas inferior i l'eliminació del pas de vies.

Edicions locals