Siniestro Total, Pepet i Marieta, La Maravella...i molts més omplen de música la Festa Major de Mollet

No hi ha una Festa Major sense música. Molta música. I música per totes les edats i gustos. Cadascuna en el seu espai: al Parc de Can Mulà, a l'envelat, al Museu Abelló...

Les nits més joves de Festa Major es viuran al parc de Can Mulà. Enguany hi destaquen les actuacions de Pepet i Marieta (divendres). Abans d'aquest simbòlic grup català de la darrera fornada actuarà el grup local El ventilador. L'Orquestra Di-Versiones omplirà amb el seu so el mateix espai el dissabte i Doctor Prats i l'Orquestra Cimarrón ho faran diumenge. El Va parir Tour de Ràdio Flaixback tindrà la seva oportunitat el Dilluns i, dimarts, arribarà el fi de festa i el plat fort musical de la Festa Major 2017 amb un clàssic del pop-rock nacional, Siniestro Total.

Les actuacions musicals les enceta enguany l'Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) amb la Revetlla de Germanor que es fa el dijous 17 (21h). La festa que es fa a l'exterior del Centre Cívic de Can Pantiquet presenta les actuacions de Yane, finalista de Got Talent 2017 i la Tour de Carol. La Revetlla acaba amb karaoke popular.

El divendres 19 la cita musical (22h) és a la Terrassa del Museu Abelló. Allà hi haurà un teatre concert titulat There was a fiesta (at Carnegie Hall). El diumenge la Terrassa serà escenari d'un PianoBar on es podrà escoltar jazz i swing en mig de còctels. Com sempre passa al Museu l'aforament és limitat i les entrades costen 2 euros.

El divendres al vespre s'estrena la música a l'envelat on hi ha el Ball d'inici de la Festa Major amb l'Orquestra Kràter. Aquest serà l'escenari el diumenge del concert de la Cobla Jovenívola de Sabadell. El dilluns aquest espai acollirà l'espectacle Acoblats, una proposta conjunta de Port Bo i cobla Montgrins. Aquest espai també acollirà el dimarts el Concert de Festa Major que comptarà amb l'Orquestra Internacional Maravella. El preu de les entrades és d'1 euro. Al vespre la mateixa orquestra amenitzarà el Ball de fi de festa.

El dilluns el Mercat Vell acollirà el Ball de la Gent gran amb el ball de rams. L'activitat coorganitzada per l'Ajuntament i l'Associació de balls de saló està amenitzada pel Duet Leyenda.

Edicions locals