L´humorista Edu Soto, el pregoner de la Festa Major de Mollet

L'actor i humorista Edu Soto serà l'encarregat de fer el pregó que donarà el tret de sortida als actes de la festa grossa del municipi. Serà el dissabte 19 d'agost a les 20 hores. Com sempre la cita serà a la plaça Prat de la Riba. La cerimònia d'inici de la Festa Major comptarà també amb la participació dels geganters i dels Castellers de Mollet. Aquest faran el tradicional pilar del pregó.


No ha transcendit el contingut del pregó que farà Edu Soto, però tot fa pensar que tindrà un caire humorístic. L'actor català es va donar a conèixer al programa d'Andreu Buenafuente on va donar vida a diversos personatges entre els quals va destacar El Neng, una paròdia dels "makineros" de Castelldefels. La seva expressió característica «¡Qué pasa, neng!» es va fer molt popular a tota Espanya. També va fer el personatge de Mortadelo a dues pel·lícules dels personatges d'Ibañez.


Edu Soto, però, és un home polifacètic que al marge de l'humor ha fet doblatge de pel·lícules, obres de teatre, un musical o ha presentat programes. El 2015 va encapçalar el cartell del musical Cabaret, al costat de Cristina Castaño, en la versió dirigida per Jaime Azpilicueta. Un any més tard va participar en el muntatge de l'obra Incendis, de Wajdi Mouawad, al costat de Núria Espert i amb direcció de Mario Gas. Des de març de 2017 i fins a maig de 2017 va presentar l'espai de La 1 de TVE El árbol de los deseos.

Edicions locals