Grupo VTEC, l'especialista dels vidres també a la web

Can Mollet, 28. Tel 93 570 28 48

El grupo VTEC fa més de 20 anys està especialitzat en els vidres dels vehicles. El Grup, nascut a Mollet, té avui tallers a Granollers, Rubí, Terrassa i Sabadell. En tots els seus tallers ofereixen serveis com la substitució i reparació de vidres, el tintat de llunes, la reparació de plàstics i alçavidres o el polit de fars. Treballen amb les principals companyies asseguradores i de rènting i tramiten els sinistres amb la màxima rapidesa per poder oferir una solució ràpida i personalitzada a qualsevol problema. I ho fan tant en vehicles privats com en camions o vehicles industrials, per particulars o per flotes.


L'estrella del taller al llarg de l'any són les reparacions i substitucions de vidres, però ara l'estiu, ens expliquen, hi ha molts clients que demanen tintar les llunes.


El grupo VTEC ara ha fet un nou pas endavant i recentment ha estrenat la seva web www.grupovtec.es i s'ha fet present al Facebook. Tant a la web com a les xarxes socials, ofereixen consells als seus clients i al públic en general i també es poden accedir a interessants promocions i descomptes. Si estàs pensant, per exemple, en tintar les llunes del cotxe abans d'anar de vacances val la pena que li donis una ullada. 

Edicions locals