Apache ha omplert aquest dissabte el parc la Linera amb un concert formidable

Els paretans qualifiquen el concert de la banda de rock com a "explosiu"

La nit de dissabte 29 de juliol, la Festa Major de Parets ha rebut el grup Apache a l'escenari de la Linera per gaudir d'unes hores de música en forma de les millors versions de rock. REM, Pink Floid o Dire Straits són algunes de les formacions que la banda de Jaén, nascuda l'any 1980, versiona amb un estil molt fidel a les cançons originals.

Apache és un habitual a la Festa Major d'estiu paretana i el concert de dissabte ha fet que el parc la Linera estigués ple de persones seguidores de la formació que, ben entrada la nit, van parlar amb aquest diari sobre el concert catalogant-lo "d'explosiu i ple de força". Un grup de persones situat a primera fila ha explicat que s'han sentit "com si estiguéssim en un concert dels ídols més grans del rock".

Antonio Molinero és un dels fundadors i percussionista del grup i s'ha mostrat molt agraït per poder tocar a la Festa Major de Parets, ja que "és un plaer tocar en un escenari tan bo, amb gent que ens acull tan bé i que s'entreguen molt en el concert".

Edicions locals