Ja es coneixen els guanyadors de la segona edició del Talent Parets

La gala ha finalitzat amb 7 guanyadors de trofeus, xecs regal i beques d'estudis artístics

Des que el 29 de març es va presentar oficialment la segona edició del Talent Parets, desenes d'artistes han presentat la seva proposta per participar en el concurs que, com a novetat, aquest any ha estat obert per a persones de tot el territori espanyol. El concurs, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Parets del Vallès, l'escola de dansa Elite Dance i el Centre d'Estudis Musicals Maria Grever, va arribar a la gran final aquest diumenge a les 23 h, a la plaça de la Vila, dins dels actes de la Festa Major d'estiu.

Els guanyadors de la segona edició del Talent Parets, que s'ha retransmès en directe pel canal de televisió Vallès Visió, han estat:

Categoria Kids 

2a Amanda Farrés

1a Maria Grima

Categoria Teens 

2a Nora Navarro i Víctor Moral

1r Background Noise 

Categoria Sènior 

3a Mari Carmen Fernández

2n Cayetano Clemente (Tatano)

1r Patrick José Firmino.

Els guanyadors s'han emportat un trofeu i, els que han quedat primers, un abonament per al teatre Can Rajoler i 100 € en productes del comerç local. Nora i Víctor han guanyat un premi addicional, una beca d'estudis al Centre d'Estudis Musicals Maria Grever; i l'Amanda una beca d'estudis de dansa a l'escola Elite Dance. Els guanyadors, a més, actuaran novament avui, 31 de juliol, dins dels actes de la Festa Major, en aquesta ocasió en el parc la Linera.

Edicions locals