Un fi de festa de 5 estrelles amb Hotel Cochambre

El conserge i els seus grums han posat el punt final als 4 dies de Festa Major a Parets

Aquesta nit de dilluns era la darrera de la Festa Major de Parets i en l'ambient es notava que la gent portava 3 dies plens d'activitats i 3 nits de poc dormir, però només sortir a l'escenari els components d'Hotel Cochambre, l'aplaudiment i els crits del públic van deixar clar que l'espectacle s'esperava amb moltes ganes i que la Linera volia gresca. I com era d'esperar, la profecia es va complir i es va poder comprovar amb algunes de les cançons versionades de tots els estils musicals i amb la ironia que la formació ofereix cada cop que puja a un escenari.

Els assistents al darrer concert de la Festa Major han pogut saber que Hotel Cochambre era un hotel sense cap estrella on es van allotjar les millors veus del panorama musical. Quan els van desnonar, el conserge i els seus treballadors van decidir interpretar els temes musicals dels clients més famosos que un dia es van allotjar a Hotel Cochambre.

Ja només cal que els músics de la banda s'empadronin a Parets, perquè d'una banda el municipi els reclama any rere any com a plat fort dels actes de Festa Major, i d'una altra ells estan desitjant pujar a l'escenari de la Linera. I és que la connexió que hi ha entre el públic paretà i la formació musical s'ha deixat veure en la interacció que ha tingut el concert de la darrera nit de Festa Major d'Estiu 2017 de Parets del Vallès.

Edicions locals