Mollet suspèn tots els actes de Festa Major del cap de setmana pels atemptats de Barcelona i Cambrils

Aquesta decisió s’ha acordat com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes de l’atemptat d’ahir a Barcelona i a Cambrils  

Aquest matí s’han reunit l’alcalde, la 1a tinent d’alcalde, els regidors i regidores de Cultura, Seguretat i Acció Cívica i cossos de seguretat i s’ha decidit suspendre les activitats de Festa Major organitzades per l’Ajuntament de Mollet previstes per aquest cap de setmana. Aquesta decisió s’ha acordat com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes de l’atemptat d’ahir a Barcelona i a Cambrils i en el marc dels tres dies de dos que ha decretat el Govern de la Generalitat de Catalunya.


L’Ajuntament de Mollet ha anul•lat les activitats institucionals que organitza dins del marc del programa de Festa Major previst per aquest cap de setmana, com a mostra de condol i solidaritat amb les víctimes de l’atemptat d’ahir a Barcelona i Cambrils, i també com a mesura de seguretat. A més, no es podran realitzar cercaviles ni activitats que comportin l’ús de material pirotècnic.


Així doncs, l’acte institucional del pregó de Festa Major previst per demà dissabte a la pl. Prat de la Riba queda anul·lat.


Aquest migdia es convocarà a les entitats que organitzen activitats de Festa Major per prendre una decisió en relació a la seva anul·lació.


Durant els tres dies de dol oficial, la fira d’atraccions ubicada al Parc de Ca l’Estrada quedarà aturada per motius de seguretat i per facilitar el treball dels serveis d’emergència, tenint en compte la seva proximitat a la comissaria de l’ABP de Mossos d’Esquadra i a les connexions amb importants vies de circulació viària.
Properament us informarem si hi ha més novetats.

Edicions locals