Pele MacLeod actuarà a la Festa Major de Mollet

El concert, programat per la Colla dels Torrats dins de la seva Nit Destil·lada, tindrà lloc aquest dilluns a les 10 de la nit al Parc de les Pruneres. Clicama.cat ha entrevistat a l'ànima d'aquesta banda, al m&uacut

Què significa actuar a la Festa Major del teu poble?
Un plaer poder tocar-hi, presentar el disc i aportar un granet de sorra cultural al poble i pel poble.

Sents més pressió?
No, més que pressió, sento responsabilitat de fer un bon concert, com a tot arreu on toco.

T'esperaves que la cançó "Vora el Mar" sortís al rànquing d'Enderrock entre les 10 cançons més votades per part dels seus lectors?
No, va ser una alegria molt gran, ja que Pele MacLeod no ha arribat a tothom, no té un poder mediàtic gran, encara no és molt conegut, però estar entre les 5 primeres va ser una alegria, i tant de bo més gent pugui conèixer el projecte, el disc i el directe.

Què creus que és el que enganxa d'aquesta cançó?
Crec que és un conjunt de coses. La lletra és molt sincera i la gent s'hi pot sentir reflectida, crec que això ha arribat. La melodia, l'ambientació de mar i el Mediterrani.

Què implica haver estat guanyadors del premi "Tu Hi Toques" del Concurs Internacional de Música Maria Canals d'aquest any?
És un orgull, ja que el concurs Maria Canals hi participen molts músics i molt bons i haver guanyat és un reconeixement dins del món de la música.

On i en què et vas inspirar per crear el disc "Veritat Tossuda"?
El projecte Pele MacLeod el vaig començar a Escòcia, i parlo d'experiències viscudes, totes són veritat i la veritat és tossuda. jejeje ...

Com definiries aquest primer treball discogràfic?
Un disc molt digne, sincer i fet amb el màxim d'esforç i sentiment.

Quan la música es va convertir en la teva passió?
Des que tinc ús de raó.

I finalment per què recomanaries a la gent que encara no et coneix anar al concert de Pele MacLeod del pròxim dilluns a la Festa Major de Mollet?

Els animo a venir a veure Pele Macleod, un grup d'amics músics que fan música que segurament els sorprendrà, amb molt sentiment, amor a la música i bones vibracions dalt de l'escenari que es contagia a qui ens veu.

15-foto-1496400443

Edicions locals