Torna la Festa als carrers de Mollet

La Festa Infantil del Parc de les Pruneres ha estat un dels primers actes diürns de la Festa Major de Mollet que s'ha celebrat després de la suspensió de totes les activitats del cap de setmana pels atemptats de Barcelona i Cambrils. La canalla tenia ganes de gaudir del dia festiu a la ciutat i no ha faltat a la cita. Una trobada amenitzada per la companyia La Tresca i la Verdesca que els ha permès jugar amb històries d'aigua.

Els Castellers de Mollet també s'han aixecat amb ganes de reprendre l'activitat i han fet el Vermut Musical amb DJ's al parc de Can Mulà. Oferien tapa i canya per un euro i bona música. Molts molletans han volgut acostar-s'hi per tornar a viure la festa. Una activitat que l'han recuperat per celebrar els 25 anys de la Colla Castellera. La seva Diada Castellera de Festa Major, que ha quedat suspesa i que comptava amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Moixiganguers d'Igualada, s'intentarà reprogramar a partir de setembre.

vermut

La programació fins dimarts continuarà com estava previst, incloent les proves competitives de les colles de Morats i Torrats com l'Estirada del camió, la Garrinada o la Cursa de roba interior d'aquest dijous.

L'Ajuntament de Mollet però ha reforçat les mesures de seguretat, i per exemple, s'han col·locat tanques de formigó en alguns carrers per evitar l'accés de vehicles, i hi haurà controls de seguretat als accessos dels recintes. A més des del consistori recomanen que per assistir a les activitats programades se segueixin sempre les indicacions de l'organització i dels cossos de seguretat i que no es portin bosses grans.

tanques

 

 

Edicions locals