Les colles s'esforcen a guanyar les primeres proves puntuables de la Festa

La primera prova que han disputat ambdues colles molletanes ha estat l'Estirada de cotxe infantil. En aquest cas, tot i que els Morats més menuts han aconseguit desplaçar el vehicle amb molta rapidesa, en tan sols 38 segons creuava la línia de meta, el Torrats ho han pogut fer en menys temps. En només 34 segons. Així, la Colla Torrada, gràcies en aquest cas de l'esforç dels més petits, s'emportava el primer punt de la Festa.

IMG_0197

Després ha arribat el torn de l'Estirada del camió. Un pesat vehicle de neteja de l'ajuntament de Mollet havia de recórrer més de 200 metres només amb la força dels participants de la prova estirant d'una llarga corda. Aquí el resultat ha estat diferent. Els Morats han guanyat el seu primer punt amb un temps de 37 segons. Els Torrats, amb 4 penalitzacions registrades pels jutges, s'han quedat en 53 segons.

Un acte que ha omplert l'Avinguda LLibertat de molletans i molletanes que volien animar a la seva colla. Aquestes primeres proves han deixat pas a d'altres com La Garrinada. La infantil l'han guanyat els Torrats i la femenina i masculina han empatat les dues colles. Els tres punts de la darrera prova d'aquest dilluns, la Cursa de roba interior, se'ls ha emportat la Colla dels Torrats, guanyant en les tres modalitats: infantil, femenina i masculina.

Després de 3 dies de dol oficial l'ambient festiu ha tornat a la ciutat. Aquest dimarts continua la rivalitat de les Colles de la Festa Major amb les típiques proves com el Corregot infantil, l'Afartada o el Ball del Fanalet. Tot i que enguany no hi haurà proclamació de la colla guanyadora, ja que no s'han pogut disputar totes les proves a causa de la suspensió de la Festa Major pels atemptats de Barcelona i Cambrils.IMG_0254IMG_0374 (1)

 

Edicions locals