L'església de Santa Rosa de Mollet inaugura un Crist de mida real obra de Ricard Mira

La inauguració coincideix amb el comiat de Mossèn Miquel Planas que es trasllada a Terrassa  

Diumenge vinent 3 de setembre s'inaugurarà a l'església de Santa Rosa, de Mollet del Vallès, l'obra de l'escultor de Martorelles, Ricard Mira "Crist de la misericòrdia". Es tracta d'una escultura de mida real de ferro i acer inoxidable. La creu mesura 3,70 cm d'alçada, i va instal·lada a l'esquerra de l'altar principal sobre un peu que representa la muntanya del Calvari.

Segons explica Ricard Mira, l'obra que ara s'inaugura és fruit d'un encàrrec que li va fer fa uns anys mossèn Miquel Planas i ha implicat un llarg procés. "Per fer la figura de Jesús, de 1,80 cm d'alçada m'ha fet de model el meu nebot Albert Mira", explica l'autor. S’ha de dir que la inauguració coincideix amb el comiat de mossèn Miquel Planas, fins ara rector de Sant Vicenç de Mollet que es trasllada a Terrassa.

Ricard Mira indica que per fer aquesta escultura he comptat amb la col·laboració de l'escultor Lluís Pérez Quiroga.

L'acte, que es farà el diumenge a les 12 del migdia, constarà d'una breu cerimònia, en què s'explicarà la història i les característiques de l'escultura, i a continuació mossèn Miquel Planas la beneirà. Després hi haurà una missa i un piscolabis.

Edicions locals