Un exmembre del Ball de Diables de Mollet mor en un incendi a Lourdes

L'incendi es va produir el passat 21 d'agost en una residència turística de la població francesa

Una persona molt vinculada a Mollet del Vallès, Benito Hernández va morir el passat 21 d'agost a Lourdes (sud de França) a conseqüència d'un incendi en la residència turística on s'allotjava. Benito Hernández, que actualment tenia uns 50 anys, va viure molts anys a la ciutat del Baix Vallès. Concretament, segons ens ha explicat la família, d'ençà que tenia tres anys i havia estat vinculat a entitats com el Ball de Diables de la ciutat. Ara fa uns 10 anys es va traslladar a viure a Vilaseca, a la província de Tarragona. Era una persona molt coneguda també per que va estar treballant al llarg de més d'una dècada a l'empresa Zanini de Parets. També va treballar a Fainsa de Martorelles. Al llarg dels darrers dies la família del desaparegut, molt apreciat pels que el coneixien, ha rebut nombroses mostres de dol.


Benito Hernández, segons ha informat la premsa francesa, va morir en un incendi que es va declarar per motius desconeguts al seu apartament de la setena planta de la residència de turisme VillaMariale de Lourdes, situada a uns 500 metres del santuari. L'incendi va provocar la intoxicació de tres persones més i va obligar a reallotjar uns 250 turistes de la mateixa residència.


Segons els mitjans francesos, tot apunta al fet que les causes de l'incendi són accidentals, encara que no s'ha precisat l'origen del foc.

Benito Hernández a una foto del seu Facebook personal

Edicions locals