El Recambios Gaudí CB Mollet enceta la temporada amb moltes cares noves

Es dóna el tret de sortida de la lliga EBA amb el primer partit contra el Cerdanyola

Aquest cap de setmana el Recambios Gaudí CB Mollet dóna el tret de sortida de la Lliga EBA 2017-2018 amb la celebració del primer partit de lliga Catalana el dissabte 2 de setembre a les 19.30 h a la pista del Cerdanyola al dia. El primer equip del Recambios Gaudí CB Mollet va iniciar els entrenaments el passat dimecres 23 d'agost. Un primer equip que després de la fantàstica temporada 2016-2017 aconseguint el títol de campió del grup C B i la disputa de la fase final d'ascens a LEB Plata a Santander arrenca ple de cares noves.


Per aquesta temporada, segons informen des de l'entitat, l'equip s'ha renovat bastant amb les baixes de JoseCoego, Toni Gómez, Xavi Costa, Roger Vilanova i la incorporació al sènior B de Copa Catalunya de DaniTejada i Marc Rabassó. El Recambios Gaudí CB Mollet ha incorporat a Nil Angelats i Lluís Curto ambdós provinents del Sant Nicolau de Sabadell, però en el cas del Lluís serà la tercera temporada al club, ja que va estar-hi la temporada 2009-2010 i la temporada 2010-2011. També s'incorporen al club els alers-pivots Jose Maria Sánchez en el seu primer any a la categoria sènior, jugador provinent del Club Bàsquet Hospitalet, l'Albert Salat que prové precisament del CB Cerdanyola i l'escolta molletà Marc Díaz provinent de l'Escola Sant Gervasi.


Continuaran al club l'entrenador Àlex Teres i els jugadors interiors Ramon Espuña, Albert Griso i els jugadors exteriors Marc Torres, Alberto Ferrer i Nil Baqués.

Edicions locals