La corredora de Montornès Eli Gordón es va imposar a l'Ultra Trail del Mont Blanc

La carrera té un recorregut de 56.4 quilòmetres amb 3.463 metres de desnivell positiu

La corredora de Montornès Eli Gordón es va imposar el passat dijous 31 d'agost a la cursa OCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc acabant primera en la classificació femenina i quaranta-unena en la general.

La carrera, amb un recorregut de 56.4 quilòmetres amb 3.463 metres de desnivell positiu, va començar a Orsières (Suïssa) a les 8.14 h i va culminar a Chamonix (França), on Gordón va arribar en 6 hores, 12 minuts i 16 segons.

Seguint l'estratègia d'anteriors curses, Gordón va augmentar el seu rendiment en els darrers 15 quilòmetres. Aquesta tàctica li ha permès avançar la sueca Emelie Forsberg, qui finalment va ser segona amb un temps de 6:20:01.

L'OCC és una de les quatre proves individuals que ofereix l'Ultra Trail del Mont Blanc (juntament amb UTMB, CCC i TDS). L'organització també proposa una prova per equips (PTL). Totes cinc carreres acullen al voltant de 8.000 participants de 87 països diferents cada any i és per això que aquesta ultramarató s'ha convertit en una de les més prestigioses de tot Europa.

Edicions locals